Over ons, Wie zijn wij.

Led-bars.be

Led-bars.be is een onderdeel van TDR Machinery uit Berkel-Enschot.
Onze producten bestaan uit diverse leds voor auto, motor, truck, Quad Side by Side, bouw en landbouwmachines en nog vele andere voertuigen.
Ons doel is voor een zeer scherpe prijs te kunnen leveren doordat we geen personeelskosten hebben, rechtstreeks vanaf de fabriek afnemen en door veel volume te verkopen zeer scherp kunnen zijn met onze prijs!

Daarnaast kunnen wij via email binnen 24 uur support bieden voor alle vragen of opmerkingen die u heeft.
Wij leveren alle leds uit voorraad, dit betekend dat u ze vaak binnen enkele dagen al in huis hebt.
Wij staan bekend om onze snelle leveringstermijnen!

Wij zijn vaste sponsor van Powersport Events

Powersport Events heeft als doel diverse evenementen te organiseren zoals buggy cup’s, mooie tourtochten,
en wedstrijden die alles te maken hebben met offroad machines! Plezier en gezelligheid staat voorop in ons te bereiken doel. Samen met Polaris organiseren wij ook enkele wedstrijden van de welbekende Polaris buggy cup.
Daarnaast organiseren we vaak in combinatie met dit evenement ook een buggy cup voor alle merken zodat iedereen kan deelnemen met een buggy.

Nieuwbouw pand

Momenteel zijn we op het industrieterrein “EnschoT” gelegen tussen Berkel-Enschot en Tilburg-Oost een nieuw bedrijfspand aan het bouwen.
We hebben dadelijk meer dan 1000m2 opslagruimte, werkplaats en kantoor om u van dienst te kunnen zijn.

Bedrijvenpark EnschoT is bijzonder goed bereikbaar en ligt direct langs de ringweg van Tilburg waardoor er is gekozen om het nieuwe bedrijfspand te vestigen op bedrijvenpark EnschoT. Ten zuidoosten van Bedrijvenpark EnschoT, op circa 1,5 kilometer afstand, ligt de op- en afrit van de A65. De A65/N65 vormt de route tussen Den Bosch en Tilburg.
Knooppunt Baars geeft toegang tot de A58 en de A65. De A58 vormt de verbinding tussen Eindhoven en Vlissingen. De A261 (verbinding tussen Tilburg en Waalwijk) bevindt zich op ongeveer 4 minuten autorijden ten noordwesten van de hoofdontsluiting van Bedrijvenpark EnschoT.